EDGE presents GUY J - zaterdag 7 mei

Edge is al meer dan twee jaar lang een van de sterkste concepten in Piaf.
Hoe dat komt? MAGIE! 

De magie van een moeilijk in woorden te vatten combinatie: het juiste publiek met de juiste muziek, in de juiste locatie.
Progressive Trance & House schijnen de vakjes te zijn. 
Collectieve uitbarstingen, langgerekte hoogtepunten en veel glimlachende dansers zijn het resultaat.

Deze keer ontvangen Edge residents BP en Eran Aviner wéér een klepper: Guy J

Our next guest needs no introduction. Having just released his latest artist album on Bedrock Records and literally having destroyed every dancefloor he has graced over the past few months, we are proud to present: GUY J!!
Opening major events for John Digweed. Spinning back-to-back with all-time great, Hernan Cattaneo. Headlining gigs around the globe, most notably in the house music oasis of Argentina, where Guy has reached a level he thought he could only dream of. On the path to becoming one of the premier artists of this electronic generation, Guy J has amassed a vast discography showcased within an eclectic list of world-renowned labels. His disregard for boundaries has catapulted his genre-diverse Lost & Found imprint into one of the most highly regarded brands in the underground. And Guy J live and studio mixes are beloved by house, trance and techno enthusiasts en masse.

Guy J (Isr, Lost & Found, Bedrock)
BP (Edge, Plattenbank, Edge)
Eran Aviner (Edge, Sudbeat)

zaterdag 7 mei, 23u
RSVP
€15 vvk