GOESTING - VRIJDAG 8 APRIL

De eerste editie van Goesting!
Goesting staat voor positieve vibes, leuke mensen en een uiterst smaakvolle cocktail van internationale en nationale DJ’s die het beste brengen uit hun house –en technorepertoire.

Burnski is een Engelse DJ en producer die al jarenlang meedraait in het underground circuit maar die vandaag het etiket "hot" niet meer van zich af gepulkt krijgt. Reden? Zijn nummers op Hot Creations, One Records, Poker Flat en Mobilie. Nog redenen? Remixes voor Maya Jane Coles en Subb-ann en zijn eigen werk dat geremixt is door The Martinez Brothers. Burnski is ook net zijn eigen label gestart: Constant Sound. Na gigs in DC-10 Ibiza, Fabric Londen, Rex Club Parijs en Watergate Berlin staat Burnski op de eerste editie van Goesting!

Zijn Nukov & Yelmet de doorbraakbelgen van het jaar? Met releases op zowel Hot Creations van Jamie Jones als op Moon Harbour van Matthias Tanzmann zijn ze bekroond voor hun harde werk en krijgen ze erkenning van de grootsten in de scene. Goesting in!

Burnski (UK)
Nukov & Yelmet
Sägers
Masmati

vrijdag 8 april, 23u
RSVP
€10 voorverkoop