Vederlicht #3 - zaterdag 26 juli

Na twee intieme vieringen in VZW Emma is het moment aangebroken om de Vederlichte teensletsen, zonnebril en hotpants uit de kast te halen en als vrolijke idioten onder een semi-blote hemel in het zand te dabben. 

Il Padrino birthday special!
Vanessa's Zandbak Kunst.

Elliver (Twist): noem haar gerust Berlijn's best bewaarde geheim, is van geen kleintje vervaard en gaat er al eens graag met de grove borstel door. Een garantie op dikke basslijnen, diepe grooves en lijpe melodieën.

Mike Tohr: de Kempense krekel, sinds kort kersvers lid van het Atmosphere-gezelschap, is gefascineerd door alles wat met de natuur te maken heeft en dit uit zich in zijn muziek! Het liefst van al trekt hij, gewapend met microfoon en recorder, de wijde wereld in om zich vervolgens met de buit in zijn studio terug te trekken. Op 26 juli trekt hij alle registers open en horen we het resultaat.

Angström: Gudrun Roos, bekend van 'Café Con Leche' en Thomas Moon vormen in deze een perfect muzikaal huwelijk. De één een geboren podiumbeest met een engelenstem, de ander gepokt en gemazeld in de wondere wereld der elektronische muziek. Speciaal voor Vederlicht serveren ze live een greep uit hun elektro-pop repertoire. Bijzonder interessant!

Elliver (Kater Blau, Garbicz Festival, Berlijn)
Mike Tohr (Atmosphere Records, Overmacht)
Angström live!
Ishtar (Sweet Trade, Feestgedruis, Atmosphere Records)
Dauw & Schemering (Vederlicht)
Simon (PK Bookings)

zaterdag 26 juli vanaf 15u
€5 euro < 16u < €10
RSVP